Produkter för mandel leverantör (20)

Rå Söta Mandlar

Rå Söta Mandlar

Råa och söta mandlar till fabrikspris / Kaliforniska mandlar.
Pralinmandlar - ITALIEN/SPANIEN - 2x5Kg - Ekologisk* - Andra förpackningsalternativ BULK och PÅSAR: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg

Pralinmandlar - ITALIEN/SPANIEN - 2x5Kg - Ekologisk* - Andra förpackningsalternativ BULK och PÅSAR: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg

VIYAYA pralinmandel är den perfekta följeslagaren för läckra pauser och generösa desserter. Dess krispighet och smak tar dig på en resa och påminner dig om barndomens söta toner. Reference:20181
Sachet Meyva - Extra Nonpareil Rå Mandlar 23/25 - 12X200G

Sachet Meyva - Extra Nonpareil Rå Mandlar 23/25 - 12X200G

Meyva kvalitets nötter - Utvalda de vackraste nötterna, grader och pl - "Mandel, drottningen av nötter. Oavsett om den är blancherad, skivad, rå eller hackad... i alla former är mandeln expert på hälsosam viktkontroll! Din expert på viktkontroll och hälsa. Håller neuronerna på topp Utmärkt mot stress Bra för figuren Skyddar hjärtat
Mandel

Mandel

Mandel
Mandel - Export - Mandlar för export

Mandel - Export - Mandlar för export

Export av torkad frukt från Portugal till Europa. Kontakta oss via e-post eller meddelande på europages.
Ekologiska Mandlar Valencia

Ekologiska Mandlar Valencia

Iranska pärlor Mandel är fröet från mandelträdet (Prunus dulcis) som ursprungligen växer i Iran, men numera odlas på många andra platser. Odling av mandlar Den industriella skörden av mandlar görs genom att skaka mandelträden med en maskin, tills stenfrukterna faller till marken. Sedan samlas stenfrukterna in, rengörs och bearbetas vidare. Mandel äts ofta rå eller rostade, men är också en ingrediens i olika rätter. Mandlar finns i många former, såsom hela mandlar, mandelgranulat och mandelpulver. Hälsosamma egenskaper hos mandlar Mandlar är rika på näringsämnen som enkelomättade fetter, magnesium, protein och vitamin E, samt fiber och fytokemikalier.
Rå Mandlar - Adıyaman Mandlar

Rå Mandlar - Adıyaman Mandlar

Världens godaste mandel  Märke (varumärke) Adıyaman Mandel  Mandelplantor (almond seedlings)Ferragnes  Skördetid (harvest period)2019  Innehåll (rate) 300-340 gr Mandelns Storlek (size) 2,50 cm-3,50 cm Mandelns Färg (color) Gul (Guld) Ursprungsland (origin) Kahta / Adıyaman / TR
Mandel

Mandel

Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor, marsipan). Rika på näringsämnen och fibrer hjälper de till att dämpa aptiten utan att orsaka viktökning och motverkar hyperglykemi och riskfaktorer för hjärt-kärlsjukdomar. Här är de senaste nyheterna om fördelarna med mandlar som presenterades vid det årliga mötet för American Society of Nutrition. Vad är det bästa mellanmålet för att stilla hungern utan att påverka aptiten vid måltider? De senaste forskningsnyheterna verkar lämna lite utrymme för tvivel, bland de bästa valen är att välja en näve mandlar.
Mandel - Nötter och Kryddor

Mandel - Nötter och Kryddor

Mandel är också namnet på det ätbara och allmänt odlade fröet från detta träd. Enligt FDA kan konsumtion av 1,5 ounce per dag av de flesta nötter, som mandlar, minska risken för hjärtsjukdomar. färg: Blå
Mandel

Mandel

Den bästa kvaliteten och färska mandlar, odlade på de bästa och hälsosammaste sätten som finns. Typer av mandlar Rå mandlar med skal Rå mandlar utan skal Rostade och saltade mandlar Rostade osaltade mandlar Förpackning: Enligt kundens önskemål Ursprungsland: Egypten, Iran, Turkiet Referens: PDK-RJ65SLHMGLW8W3UKZJR3
Rå Hela Ekologiska Blancherade Mandlar från Frankrike - Direktproducent - Våra Nötter

Rå Hela Ekologiska Blancherade Mandlar från Frankrike - Direktproducent - Våra Nötter

Mandel är en mycket uppskattad livsmedel, visserligen för sin behagliga smak, men framför allt för sina många användningsområden inom matlagning och kosmetik samt för sina otaliga fördelar. Den avnjuts ensam, i desserter, i rätter. Man gör växtbaserad mjölk, olja, smör och den används i skönhetsprodukter. Mandel är frukten av mandelträdet och man skiljer mellan söt mandel, Prunus amygdalus var. dulcis, och bitter mandel, Prunus amygdalus var. amara, där den senare anses vara giftig på grund av sitt innehåll av cyanvätesyra. Det är en oljefrö, vilket innebär att den är rik på lipider och den kallas ofta "torkad oljefrukt". Mandelträdet odlas i varma och torra regioner: idag står USA, särskilt Kalifornien, för nästan hälften av den globala produktionen, följt av Spanien, Iran, Syrien, Italien och Marocko. Ean13:3701511707255 Referens:AmandeBioEmondéeFrance1
Mandelolja - Prunus amygdalus dulcis (Söt mandelolja)

Mandelolja - Prunus amygdalus dulcis (Söt mandelolja)

Karakteristiska egenskaper: * Innehåller en hög halt av vitamin E * Tillgängliga kvaliteter: raffinerad, kallpressad, rostad Utvinning: Det mandelolja som utvinns genom kallpressning raffineras sedan eller lämnas helt naturlig. De torra mandlarna pressas efter att de har befriats från föroreningar och skal. Oljan får stå i flera dagar efter pressningen så att de slemmiga beståndsdelarna kan sedimentera. Dessa separeras sedan genom filtrering. Pressresterna, som säljs som mandelklöver, innehåller fortfarande upp till 10 % fet olja. Från 1 ton skalade mandlar utvinns cirka 400 L mandelolja. Användningsområden Livsmedel: * Högkvalitativ salladsolja * På grund av sin mandelsmak passar den för tillagning av sötsaker Farmaci: * Användning som salvsingredien * Lösnings- och dispergeringsmedel för oljiga injektioner Kosmetik: * Basolja för alla hudtyper * Återfuktar huden * Lindrar irritation CAS-nr: 8007-69-0 Hållbarhet: minst 12 månader vid svala förhållanden och oöppnad behållare INCI-namn: Prunus Amygdalus Dulcis Oil Jodtal: 95-105 Linolsyra: 20.0-30.0 % Syrahalt: max 1 Förpackning: 27 kg kanister / 190 kg fat / 900 kg IBC Oljesyra: 60.0-70.0 %
Jordnötter

Jordnötter

Företaget importerar, exporterar och säljer olika typer av jordnötter i grossistled – råa jordnötter för bakning, råa jordnötter för industrin, blancherade jordnötter, skalade jordnötter, stekta jordnötter.
sheasmör

sheasmör

Sheasmör är ett fett som utvinns från den gula nöten av det afrikanska sheaträdet. Det är elfenbensfärgat när det är rått och färgas vanligtvis gult med borututu-rot eller palmolja. Det används i stor utsträckning inom kosmetika som en fuktighetskräm, salva eller lotion. Sheasmör är ätbart och används i matlagning i vissa afrikanska länder.
Export av palmkärnor

Export av palmkärnor

Våra palmkärnsprodukter uppfyller kompromisslösa kvalitetsstandarder och erbjuder värde för en mängd olika tillämpningar.
Skalade Mandlar - SPANIEN - 11/14mm - 10 Kg - Ekologisk*

Skalade Mandlar - SPANIEN - 11/14mm - 10 Kg - Ekologisk*

Andra förpackningar VRAC och SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Mandeln är en nötfrukt, täckt av ett grönt och mjukt skal (brou), som torkar och spricker vid mognad, vilket avslöjar en kärna. När mandlarna skalas och torkas är deras skal brunt. VIJAYA erbjuder ett urval av skalade mandlar samt naturella eller rostade blancherade mandlar, fulla av sol, för att bäst möta dina krav på smak och storlek. De erbjuds även i skivad eller pulverform, i Kulinära Hjälpmedel. Referens:20111
Snack Aperitif - Rökt Mandel Npx 23/25 - Rostat / Guérande Salt - 2.5Kg

Snack Aperitif - Rökt Mandel Npx 23/25 - Rostat / Guérande Salt - 2.5Kg

Meyva, premium-märket för torkad frukt, grossistrostning - Utan färgämnen, Utan konserveringsmedel, Utan tillsatt olja, Rostat i vår verkstad i Rungis.
Valencia Mandlar Ekologiska - Valencia Mandlar Ekologiska

Valencia Mandlar Ekologiska - Valencia Mandlar Ekologiska

Iranska pärlor Mandel är fröet från mandelträdet (Prunus dulcis) som ursprungligen växer i Iran, men som idag odlas på många andra platser. Odling av mandlar Den industriella skörden av mandlar sker genom att man skakar mandelträden med en maskin, tills stenfrukterna faller till marken. Därefter samlas stenfrukterna in, rengörs och bearbetas vidare. Mandel äts ofta rå eller rostade, men är också en ingrediens i olika rätter. Mandlar finns i många former, såsom hela mandlar, mandelgranulat och mandelmjöl. Hälsosamma egenskaper hos mandlar Mandlar är rika på näringsämnen som enkelomättade fetter, magnesium, proteiner och vitamin E, samt fibrer och fytokemikalier.
Snack Aperitif - Mandlar Npx 23/25 - Rostat och Guérande Salt 2,5Kg

Snack Aperitif - Mandlar Npx 23/25 - Rostat och Guérande Salt 2,5Kg

grossist rostning - Hjärnrostning av våra torkade frukter med ett urval - Utan färgämnen Utan konserveringsmedel Utan tillsatt olja Rostning i vår verkstad i Rungis.
Import - export torkad frukt - Bra kvalitet på torkad frukt

Import - export torkad frukt - Bra kvalitet på torkad frukt

Vi importerar och exporterar högkvalitativa nötter och torkad frukt. Vårt arbete kännetecknas av den höga kvaliteten på våra produkter och tjänster.